Solnedgång

Som sagt, det var strålande väder ute igår vilket ledde till en otroligt fin solnedgång fram mot kvällen. Gissa vem som snabbt var ute med kameran och knäppte några bilder? Blev väldigt nöjd med ett par av bilderna! /F
 
 

Jobb i trädgården.

Åh det är så himla fint väder ute idag med skinande sol och helt vårig luft så jag kände mig tvingad att gå ut en stund! Så jag klädde på mig ordentligen och gick ut i cirka tjugo minuter, knäppte några bilder på pappa som jobbar för fullt ute i trädgården som just nu ser ut som ett fågelbo, men förhoppningsvis ska bli fin till sommaren!
Tror mamma går och bär på en massa idér på hur det ska se ut, som pappa nog är rätt ointresserad av egentligen. Det som får honom att såga ner gamla träd är att han får massa ved till att elda i vår öppna spis med haha.
 
Nu ska jag gå och se vart min lillasyster håller hus, och sedan tvinga henne att gå ut och städa hos kaninerna, som omväxling tänkte jag att det kunde vara hennes tur idag. Seya later!
 
 

Shoo bre

Jag är hemma från skolan idag igen. Febern är nästan borta men jag har fortfarnade ont i huvudet och känner mig ganska slut, och hostar och snuvar en del så jag stannade hemma för säkerhetsskull. Känns ändå rätt skönt med tanken på att dem andra sitter och sliter till tjugo i fyra idag, hehe. Mindre kul att jag inte kan träna ikväll.
 
Idag har jag i alla fall ork till att ta itu med lite skolarbeten här hemma! Har precis skrivit en sida på mitt so-arbete om naturkatastrofer samt läst några kapitell i boken Shoo bre som vi läser på svenskan och har bokcirkel kring. Är inte så mycket för att läsa men ibland bara måste man ju, tyvärr haha. Ha det bra /F
 
 
 
Upp