Känslan att missa världens bästa.

Idag har vi påbörjat vår resa på två veckor. Första stoppet är fyra dagar i Jönköping för att fira mormor och morfars guldbröllop. Andra stoppet är Stockholm två dagar då vi ska hälsa på farfar. Tredje stoppet är Lettlands huvudstad Riga där vi ska turista två dagar, och sist men inte minst ridläger i Estland en vecka!

Vad jag egentligen vill komma till med tanke på rubriken, är att Eric Saade idag är på RIX FM i Helsingborg och jag är inte hemma. Den känslan är inge rolig, att veta att Eric om två timmar står i sin hemstad och bjuder en fantastisk show. En liten tröst är att han kommer till Malmö den 17 Augusti då jag faktiskt är hemma! Inte alls samma sak att se honom i Malmö som i Helsingborg, but that's life.

 

 Bildkälla.

Återträff!

Tänkte berätta lite om vad som hänt sedan ni hörde av mig senast.

I onsdags kväll mötte jag upp Linnea på knutan i Helsingborg, och sedan tog vi bussen till Rydebäck strand för en återträff med konfagänget. Vi grillade och badade och det var super roligt att träffa alla igen, finns folk man saknat riktigt mycket! Efteråt följde jag med Linnea hem så sov jag hos henne.

Vid klockan tre i torsdags åkte jag hem för vid fem skulle jag och mi familia till ett par vänner och äta middag. Så jag och Linnea han nätt och jämt vakna, fixa oss och äta frukost för sedan skulle jag som sagt sticka.

I fredags var jag och mamma uppe med tuppen för vi skulle åka och provrida två islandshästar. Den första hästen vi provred dissade vi ganska direkt. Dels för att den hade problem med eksem, men också för att det visade sig att den inte hade koll på alla gångarter. Den andra hästen vi provred blev vi däremot helt förälskade i! Den var så himla snygg och steget var perfa! Vi är så gott som säkra på att vi vill ha den (WIIIIIEEE :D)!

Sol & bad!

Idag vaknade jag sent, låg och drog mig länge och åt frulle i min säng framför barnkanalen. Sånna morgnar behövs ibland!

Runt halv ett började jag klä på mig och fixa mig, och var nätt och jämt färdig till det var dags för lunch. Åt lite grann och sedan gjorde jag mig i ordning för att åka till sjöarna med pappa, syrran och hennes kompisar.

Här ligger vi än och bara chillar, solar och badar! Helt underbar temperatur i vattnet, låg i vattnet i över en timme!

Upp