London dag 3.

Tredje dagen i London var vi på "Madame Tussauds" vilket är ett typ av museéum fullt av vaxdockor. Det här är ju en väldigt turistig grej som man hört mycket om så för mig kändes det som ett måste att ha varit där. Jag hade super stora förväntingar efter allt jag läst och hört om det, men när jag väl var där blev jag nästan lite besviken. Det var verkligen inte dåligt utan bara inte riktigt så bra som jag tänkt mig. Efter att ha passerat alla vaxdockor kom man till ett litet sagotåg som man åkte, och efter det kom man till en gigantisk 4D bio vilket var riktigt, riktigt häftigt!
 
Efter "Madame Tussauds" gick vi och åt lunch och sedan begav vi oss mot Oxford Street för shopping! Sedan åkte vi hem och vilade lite på hotellet innan vi gick ut och upptäckte London "by night". Mysigt!
 

2 veckors paus.

Jag vill bara informera er om att imorgon åker jag iväg på konfaläger i två veckor. För att vi ska umgås så mycket som möjligt med varandra på lägret och koncentrera oss på det vi gör där är det bestämt att det är mobilförbud, vilket innebär att vi blir tvugna att lämna mobilerna hemma, alltså kommer jag inte kommer kunna uppdatera bloggen. Just nu har jag fullt upp med att packa och förbereda mig men om jag hinner ska jag tidsinställa ett par inlägg. Troligtvis London dag 3 och även lite sommarbilder jag tagit på sistone.
 
Annars då, jo tack det är bra, förutom att jag är nervös in för de kommande två veckorna. Hur kommer alla andra att vara? Vem kommer jag få dela rum med? Tänk om jag inte kan sova? Tänk om det blir äcklig mat? Hur kommer det gå utan mobil? Ni fattar inte hur glad jag är över att min nästkusin ska med på samma läger haha.

Btw så vann jag en tävling på Sandra Forslunds blogg igår och fick länkning av henne vilket dragit hit över 100 läsare både idag och igår, (whop whop!) Tack så mycket!

Midsommar.

Midsommar firandet började nere i parken ihop med tre andra familjer där vi fikade lite och kollade på midsommarstången samt ll dance studios dansuppvisning. Sedan åkte alla hem till oss och då kom det två familjer till, så åt vi sill och potatis och allt det där traditionella ni vet, och även jordgubbar med glass och grädde till efterrätt. Sedan spelade vi krocket och kubb, gick ut med en av familjernas fyra hundar och fram mot kvällen tände vi grillen och grillade lite.
 
Upp