Let's Dance.


Efter skolan begav jag, Emili och Lovisa oss mot stationen för att ta tåget till Emporia för lite shopping! Lovisa var på jakt efter en klänning, medan jag själv lyckades fynda två behåar, en mineral mask från The Body Shop, ett värmeskyddspray samt toffsar, klämmor och en dounat till gymnastiktävlingen om två veckor. 

Sedan stack vi alla tre hem till Lovisa för lite fredagsmys framför Let's Dance, och med oss hem köpte vi varsin sallad från Redfellas. Själv tog jag en med kyckling, bacon, tomater, penne, mossarella, walnötter och pestosås. Supergod! 

Vårkänslor.

 
Tog en promenad med mamma ute i det fina vädret här om dagen. Det märks verkligen att våren börjar komma krypandes vilket inte är annat än tummen upp! Idag plockade jag fram skinnjackan. Ett vårtecken.
 
Idag har inte hänt mycket utöver det vanliga. Skolan flöt på som vanligt, kom hem vid fyra tiden, pluggade lite och snart ska jag sticka till träningen! En helt vanlig dag med andra ord. Dock har jag haft fruktansvärt ont i mina tänder hela dagen vilket även lett till huvudverk och lite allt möjligt. Var hos tandläkaren igår och bytte båge samt spände tandstälningen, och då menar jag verkligen spände.
Upp