Porträtt.

 Två bilder Kajsa knäppte på mig som hastigast när jag satt och pluggade igår. Rätt som det var stod hon framför mig med min kamera i högsta hugg så jag ställde upp på några bilder, och jag tyckte ljuset blev väldigt bra, även om skärpan inte var den bästa kanske! 

Dagens klädval och skolsnack.

En söt bild på mig och Emili i skolan idag! 
Bilden är tagen i Snapchat och där av kvalitén, men ni ser i alla fall dagens outfit (jag till vänster)!
 
Jag är så skoltrött att det bara skriker om det! Det enda som är roligt just nu är matten och NO:n, allt annat kan dra åt skogen! På SO:n läser vi om Andra Världskriget vilket inte intresserar mig ett dugg! Det är fruktansvärt ointressant och dessutom komplicerat, vilket verkligen går mig på nerverna! Något som även börjar gå mig på nerverna är vädret - snö, slask och åter igen slask. Annars rullar väll livet på som vanligt. Jag har biologiprov på fredag men det känns hyfsat lugnt, tycker ju det är rätt roligt! Något som dock känns mindre kul är att det är prov på Andra Världskriget nästa vecka, och jag hänger inte med särskilt bra just nu. Shit shit shit.

Gymnastik, fristående ♡

 
Som en del av er kanske redan listat ut har jag börjat dansa fristånde på gymnastiken igen! Mina dressyrlektioner som alltid brukar vara på torsdagar har av någon okänd anledning blivit flyttade till tisdagar, vilket innebär att jag efter två års uppehåll kan börja dansa på torsdagarna igen. Det hade faktiskt inte kunnat komma vid ett lämpligare tillfälle med tanke på att vi för drygt en månad sedan fick ett helt nytt fristående, så nu har jag ju faktiskt lika stor chans som alla andra, om man bortser från att jag halkat efter ganska mycket på två år. Jag har till exempel helt och hållet tappat tänket att genomföra nästan hela friståendet på tå. 
 
Hur som helst tycker jag det är grymt kul att vara tillbaka på fristående träningarna. Det nya friståendet är otroligt roligt, men samtidigt svårt och väldigt jobbigt. Något jag är väldigt glad över är att balanserna som kräver mycket vighet är borttagna och istället ersatta med två balanser som istället kräver teknik och styrka, nämligen piksittande och stödvåg som ni ser på bilderna. Stödvågen är inget problem för mig, men piksittandet får jag nog jobba lite till på. Jag klarar av att sitta cirka 3 sekunder men sedan faller jag, men det ska nog inte vara något större problem att klara några sekunder till. Vad jag där emot är lite bekymrad över är att friståendet innehåller hjulning-bomflickis haha!
Upp