New haircut.


Var hos frisören igår förmiddag och klippte av en decimeter, vilket verkligen var behövligt då det var över ett halvår sedan jag var där sist. Älskar känslan av nyklippt hår. Känns så himla fräscht!

New workout clothes.

 
Mitt nya träningslinne som jag invigde igår kväll på en löprunda. Senast jag sprang hittade jag på en ny runda för att komma iväg lite längre (ca 7 km), men igår fick jag återvända till skogen igen då mina benhinnor inte klarar av asfalt mer än någon enstaka gång. Såklart kan jag springa minst lika långt på slingan i skogen, men eftersom den endast är 1,2 km lång innebär det att jag måste springa flera varv. Och efter att ha sprungit varv efter varv 3 gånger i veckan hela sommaren kan ni nog räkna ut att jag är ganska trött på den just den vägen.

Lite övrig update om gårdagen som förövrigt spenderades ihop med Linnea; Jag mötte henne på stationen strax efter tolv, och av att bara promenera hemåt blev vi lökigast i stan. Därför kastade vi snabbt i oss lite lunch och sedan åkte vi till saxtorpssjöarna och badade. Där höll vi till i princip hela eftermiddagen vilket var superskönt. Fram mot kvällen grillade vi, och sedan åkte Linnea hem och jag stack ut och sprang en runda.

Upp