Hemmagjord musli.

 

Idag har jag bland annat gjort hemmagjord musli vilket faktiskt var riktigt enkelt! Bara man har de ingredienser som behövs så är det bara att sätta igång! Klart på ca 60 minuter! Än så länge har jag faktiskt inte smakat hur det blev då jag tänkte ta det på filen imorgon bitti, men det sägs ju att det ska vara väldigt gott! Och nyttigt för den delen ;-)

Tanken var ju att jag skulle på gymnastikträning ikväll, men den blev tyvärr inställd. Typiskt då jag var taggad! Men jag gjorde det bästa av situationen och stack istället iväg på ett 45-minuter gympapass med mamma! Det var framför allt fokus på styrka, men även lite kondition. Riktigt kul faktiskt - mycket roligare än att springa i skogen! Funderar på att gå på onsdag igen.
 
Resten av kvällen ska jag bara slappa och ladda upp för tivoli imorgon. Ses!

En mysig bild.En mysig bild jag knäppte från hästryggen igår när jag var ute och red. Vi upptäckte ju som sagt en ny spännade väg och Mimir var glad och taggad hela tiden! Inte nog med att han tycker om nya ställen, bland det bästa han vet är även att plöja fram i högt gräs mellan träd och buskar. Inte undra på att han var frammåt igår! :) 

Plockat jordgubbar.


Igår plockade jag hästskit och idag har jag plockat jordgubbar. Föredrar konstigt nog att plocka hästskit då man slipper böja sig ner (och så får man ju vara med hästarna), men jordgubbar är ju definitvit godare. Två skålar jordgubbar med mjölk fick därmed bli min lunch idag. Både gott och nyttigt :)
 
Vad har annars hänt idag då? Jo, jag började dagen med en löprunda och lite styrka på det. Det känns mindre tungt för varje gång jag är ute och springer vilket peppar mig till att fortsätta. Det är med andra ord väldigt kul när det sker framsteg! Sedan åkte som sagt jag och min familj och plockade jordgubbar, och efter det tog vi en promenad. Har även ridit ut en kvällsrunda på Mimir och upptäckt en ny ridväg idag, vilket han tyckte var väldigt roligt. Mimir älskar nya ställen och upptäcksfärder! 
Upp