Kakki.


Två bilder jag knäppte på Kakki igår eftermiddag! Mycket mer han jag inte då en liten olycka kom ivägen. Vi har haft väldigt mycket problem med Kakki då han är ett riktigt litet krutpaket. Han har så mycket energi att vi knappt kan kontrollera honom, vilket visade sig ännu en gång igår! Tanken var att pappa skulle galoppera en kort raksträcka i samlat tempo, men det slutade istället med att Kakki skenade iväg med pappa. Han bara sprang och sprang i ett rasande tempo och stannade inte förrän han tagit två varv runt fältet. Som tur var hände inget värre då pappa höll sig kvar! Efteråt schampoonerade och duschade vi av honom uppe på gården, så nu är han ren och fin inför sommaren.  Att duscha honom är inte alls något problem då han konstigt nog är världens lugnadte och snällaste i all hantering!!! Men detta är inte första gången något sånt här händer, att han får för sig att springa iväg utan anledning. Själv var jag med om samma sak i somras, vilket där emot inte slutade lika bra vilket är anledningen till att jag inte ridit Kakki sedan dess. Tyvärr.

Time for school.


 
// Jeans Ellos // Blus cubus // Cardigan h&m //
 
Såhär ser jag ut idag en helt vanlig måndag! Händer inte mycket mer än det gamla vanliga idag. Nu är det skola som gäller, i eftermiddag massa plugg och ikväll träning! Ska bli kul då jag inte kunna träna på hela förra veckan. Dock får jag ta det lugnt idag, då jag inte har tid med ytterligare en förkylning. Jag har nämligen tre muntliga och ett skriftligt nationellt prov i veckan. Sedan är det disco på fredag och Lovisas fest på lördag, och utöver det kommer även mormor och morfar på besök i helgen! Någon stans måste jag även pressa in lite plugg inför nationella i biologi nästa vecka. Fullt schema med andra ord.
 
Ikväll dyker det nog upp några bilder från gårdagen när jag var ute hos Kakki och fotade lite, så håll utkik! 

Stan med bästa.

Eftersom det är så soligt och skönt väder ute bestämde vi oss för att åka in till stan så vi kunde gå ute i det fina vädret! Nu är present till både Lovisa och Kajsa fixat. Skönt! 


Upp