Kattungar.


Jag och Emili var hemma hos Erika igår efter skolan för att titta på hennes tre kattungar som bara är ett par dagar gamla, och jag är helt kär i dem. Se vilka underbara, söta små varelser? Jag skulle mer än gärna vilja ha dem allihopa! Personligen fastnade jag allra mest för den orangeaktiga ungen (den på bilden), och jag fick äran att namnge den. Och där med vill jag presentera Kokos :)

Skön helg!


Fredag: Första dagen jag vistades i shorts då vädret var fantastiskt. Slutade skolan tidigt och kom hem och la mig ute i trädgården och njöt av vädret. Fram mot kvällen blev det en spontan shoppingtur med Emili, och avslutningsvis ett avsnitt av Johan Falk innan sängdags. 

Lördag: Var uppe med tuppen och sprang en runda i skogen innan frukost. Härligt! Efter lunch åkte jag och mammsen till stallet och skrittade båda hästarna en runda, och jag red även lite dressyr på Mimir. När vi kom hem tog jag en dusch och gjorde sedan ett försök att varva ner för att läsa några sidor i min klassiker, men det slutade med att jag hamnade ute på studsmattan istället. Att det ska vara så svårt att koncentrera sig. Känns som jag aldrig lär ta mig igenom boken. 

Söndag: Vaknade klockan halv tio och åt frukost ute i solen på trädäcket. Sedan tog jag och mamma en långpromenad runt Högs Mölla, innan jag, mamma och pappa gjorde oss i ordning för att åka till Helsingborg och fira min nästkusin Linnea som fyllde 16 år! Superkul att träffa henne! När vi kommit hem tillbringade jag resten av kvällen i min säng med min klassiker, men på något vänster måste jag ha somnat. Vaknade nämligen runt klockan ett med boken över magen. Blev med andra ord inte mycket läst då heller...

Grillpremiär.


Så otroligt vackert väder det har varit hela veckan! Över 25 grader varmt! Idag passade vi på att grilla vilket var både mysigt och gott. Nu känns det som att sommaren är här på riktigt! Ca 20 dagar kvar till sommarlov, helt galet vad tiden har runnit iväg. Men innan dess är det mycket som ska hinnas med. Lärarmidag, Lisseberg med klassen, en heldag på Ven med alla nior, Kemiprov och Religionprov. Ska verkligen försöka njuta av dessa dagar. Vill inte gå ut grundskolan?!?!
Upp