What a wonderful day.


Tänk att kunna vakna av att solen lyser in genom fönstret trots att det är slutet på november. Det har varit alldeles vindstilla idag och drygt 8 grader varmt, vilket är relativt högt med tanke på att det om tre dagar är december. Trots att jag är väldigt tacksam över det fina vädret vi fått denna veckan håller jag alla mina tummar och tår för att vi får en vit jul. Kan inte tänka mig en jul utan snö. Det hör lixom till.
 
Bilderna ovan är tagna igår morse. Tyckte det var så fint så var tvungen att springa ut med kameran innan jag cyklade till stationen.
 

Underbara Buzz!


Woow! Måste inleda med att säga att Buzz utan tvekan är den roligaste häst jag någonsin ridit! För er som inte vet rider jag honom varje tisdag på dressyrlektion, och på senste har vi utvecklats mycket tillsammans. Han är precis så jag vill att en häst ska vara. Glad och framåt, villig att arbeta, något busig, och kan inte allt ut- och innantill utan det finns mycket att jobba på vilket är kul!
 
De två senaste ridpassen har gått riktigt bra. Vi har framför allt jobbat mycket med ställning och att flytta hästen inåt och utåt, men något jag även fokuserat på är galoppen som jag till en början inte kände mig helt bekväm med då han mest sprang iväg. Nu går det dock som en dans och jag känner inte minsta obehag när vi galopperar längre. Senast vi red utan stigbyglar galopperade han till och med i form. 
 
Buzz kämpar på så himla bra och är som sagt galet rolig att rida. Var mest det jag ville säga.

Wishlist for christmas.

 
1. Fadderskap på WWF // 2. Pälsbollsmössa från Tessie // 3. Kappa från Vero Moda // 4. Presentkort på Stadium // 5. Träningsväska från Intersport // 6. Spikmatta // 7. Blus från Tessie //. Smink från Bare Minerals
 
Upp