träning, shopping och lunch på Vapiano.


Dagen började med en liten löprunda (som tyvärr gick otroligt segt), innan jag, mamma och Kajsa åkte till Emporia för att äta lunch och givetvis shoppa. Lunch blev det på Vapiano, där jag tog fussilipasta med pesto, parmesan och pinjenötter, vilket var hur gott som helst! Så mycket shopping blev det där emot inte för min del. Köpte endast en tröja från Cassels.
 
Vi var hemma strax efter fem, och då han jag bara precis in och byta om till träningskläder innan jag skulle cykla till träningen. Det var en väldigt rolig träning idag och jag tyckte det mesta kändes bra! Tyvärr har mina öppningar börjat klödda men bortsett från det är jag nöjd. Köttade bland annat på med en massa bomflickisar då jag konkurrerar om en plats i friståendet till tävlingen, men för att få tävla måste jag sätta bomflickisen inom drygt en vecka. Jag vill så gärna lyckas, men är tyvärr inte helt övertygad om att det kommer gå.

Fin dag med bra ridpass.


Idag vaknade jag redan klockan åtta av att solen tittade in på mig! Så himla härligt! Steg upp med det samma och åt frukost, och började sedan fixa mig så smått innan jag vid elva-tiden cyklade ner till stationen där jag mötte Emili, Lovisa och Celice. Vi tog tåget till Lund för att bland annat luncha på Graffiti och prata en massa. Var väldigt länge sedan vi sågs allihopa!
 
När jag kom hem runt tre tog jag på mig träningskläder och tog en promenad i det fina vädret. Var sjukt skönt att komma ut med musik i öronen och solen i ögonen. Passade på att gå förbi gymmet i skogen där min mage fick jobba lite (vilket verkligen behövs)!! 
 
Sedan åkte träningskläderna av och ridkläderna på då jag hade dressyrlektion på ridskolan kvart i sju. Vår dessyrtränare Sara som vi har i vanliga fall var hemma och pluggade inför en tenta idag, så vi fick rida för en annan tjej. Eller inte vi, utan snarare jag. De andra som rider i min grupp kom inte idag heller så jag fick ännu en privatlektion. Precis som förra gången var det väldigt givande, och jag kan inte vara annat än glad att jag haft sån tur att jag fått rida själv två gånger. Behöver jag säga mer än att jag idag galopperade Buzz på en volt i både höger och vänster varv, och att han dessutom var förhållandevis cool? Med tanke på att jag förut haft problem att följa fyrkantspåret i galopp utan att han sprungit iväg säger det ganska mycket. Buzz var med andra ord väldigt duktig idag, men jag måste även få ge mig själv en klapp på axeln som gav det en chans även om jag var kritisk i början.

En ridtur med Ida.

 
Bilderna säger rätt mycket om dagen. Ida kom hit vid tolv och då åkte vi direkt till stallet och red ut en runda. Jag på Stigge och Ida på Mimir. När vi kom hem lagade vi sen lunch som bestod av pannkakor och diverse frukter. Mums! Sedan dess har vi bara legat och chillat i min säng framför teven, där jag ligger kvar än. Ida begav sig nyss mot tåget då jag har träning om en halvtimme. Dags att byta om med andra ord!
Upp