Min helg.Denna helg har jag 
- Ridit Stigge två gånger
- Varit på IKEA och köpt ny skrivbordsstol
- Besvarat 24 instuderingsfrågor i samhällskunskap
- 5 instuderingsfrågor i kemi
- Gjort 3 övningsuppgifter i engelska
- Räknat en sida matematik
- Kollat deckare

Fredagskväll med babe.


Inget mer pluggande för idag. Spenderar istället det sista av fredagen tillsammans med Emili hemma hos mig. Just nu sitter vi bara och chillar och väntar på att Idol ska börja - första fredagsfinalen!

Explosiv labb.

 
Redan fredag igen? Sjukt vad tiden går snabbt. Som vanligt har vi labb såhär en fredagseftermiddag och idag var minst sagt lika roligt som förra gången, då vi idag fick jämföra reaktivitenten för litium, natrium, magnesium och kalcium när de kommer i kontakt med vatten. För att få lite extra effekt, samt för att kunna läsa av om ämnet var basiskt eller surt hade vi även i fenolftalein vilket gjorde den rosa färgen. Den allra häftigaste reaktionen fick vi med natrium då natriumbiten sprängdes! Först började det bubbla, sedan ryka, sedan brinna och avslutningsvis kom en hög smäll (extra hög då vi hade en ganska stor bit natrium haha)! Tur vi var i dragskåpet om man säger så. 
 
I helgen har jag massvis med plugg!! Har redan satt igång med både engelskan och kemin då jag ska rida både lördag och söndag, samt kanske åka till ikea på lördag. Har ut över det både svenska, matematik och samhällskunskap också, så måste verkligen PLUGGA PLUGGA PLUGGA. Ha det!
Upp