Träningskläder.


Lite nya träningskläder som införskaffats på sistone, men som jag glömt visa er. Joggingjackan och löpartightsen har jag fått av mamma <3 och linnet har jag köpt själv. Linnet är från HM och det andra två sakerna är från Stadium.
 
Tänkte summera helgen och säga att den varit väldigt lugn och skön, samtidigt som jag fått mycket gjort. Har bland annat nött in 50 stycken spanska glosor till provet på onsdag, läst samt räknat kemi, varit på fest, städat rummet och tränat! Försöker hålla igång på ett eller annat sätt ungefär varannan dag nu när jag inte tränar gymnastik. Har ett par styrkeprogram för mage, armar, rumpa osv som jag växlar mellan, och i morse var det magen som fick jobba.
 
Imorgon är det back to school agian, men i och med att vi är lediga på fredag känns det inte så farligt.

Saade Stripped Live.

 
Bilder från Saade Stripped som ägde rum förra helgen. Hade inte med mig min kamera den här gången, så alla bilder är lånade av fotograf Per Jahnke. Cred till honom!
 
Kan börja med att säga att det var en helt underbar kväll! Det var så länge sedan jag såg Eric senast att det verkligen var på tiden. Efter skolan tog jag, Amanda och Amanda tåget till Helsingborg där vi käkade Subway, innan vi begav oss mot Helsingborg Arena. Då det krånglade vid soundchecket var konserten drygt en halvtimme försenad, och medan vi fick stå och vänta hann jag bli galet nervös och exalterad. Klockan åtta drog det äntligen igång och då var jag verkligen in heaven! Känslan av att sitta i en arena omringad av andra Saade-fans och att ha Eric mitt framför ögonen är obeskrivlig. Fick njuta av låtar från både 2010, 2011, 2012, 2013, och 2014, samt av hans nyaste singel Sting. Vi fick dessutom höra en singel som inte kommit ut än, vilket var grymt kul! Och det bästa av allt - den var ju såååå bra!
 
Sjukt lyckad kväll med bra Saade och bra sällskap! Oförglömligt, likt alla andra gånger jag sett Eric.

Glader choklader!


Wooohoo, äntligen är en hektisk vecka över och livet känns plötsligt on top! Har bockat av en hel del nationella prov samt fått tillbaka arbeten med goda resultat.
 
Idrottsarbetet jag skrev förra veckan nådde ett A, och likaså min diskuterande uppsats i svenska. Även mitt tal jag höll igår landade på ett A, vilket var den muntliga delen av de nationella proven i svenska. Och inte nog med det! Fick även A på fysikprovet som ägde rum förra veckan! Blir så fruktansvärt motiverad av att uppnå goda resultat! Det är som ett bevis på att det man sliter för lönar sig!
 
Kan även rapportera att den muntliga delen i engelska som jag var så nervös inför gick bra! Fick besked efteråt om att det jag presterade låg på C-nivå eller högre, vilket känns helt otroligt! Nästan overkligt!! Första gången någonsin jag levererar något muntligt i engelska. Har varit oroad för detta nationella provet i flera veckor, så det är verkligen en sten som lättat från hjärtat.
 
Dock säger min magkänsla att förra veckans kemiprov gick skit, så får plugga hårt inför kursprovet istället!
Upp