Soon.


Om tre dagar flyger jag mot varmare breddgrader och har sedan 3 veckor i Vietnam framför mig! På bilderna ovan ser ni första stoppet i staden Mui Ne, där vi ska bo vid kusten med utsikt över havet, pool och privat strand. Ska bli så nice! Totalt ska vi besöka och bo i 7 olika städer och jag är så förväntansfull! Började packa igår kväll men har inte hunnit mer sen dess... i skolan kör vi in i det sista så har mycket att plugga.

Friday night.

I fredags åt jag middag och hade en supertrevlig kväll ihop med Emili och Lovisa. Jag har inte träffat Lovisa på drygt ett år så det fanns massvis att dela med sig av och prata om! Det faktum att vi fick låna Lovisas systers lägenhet under kvällen gjorde det hela extra mysigt. Längtar själv till jag får inreda mitt alldeles egna hem! Nu hoppas jag det inte behöver dröja ett helt år tills vi hittar på något nästa gång ;-) Var verkligen kul att ses igen.

Andra advent.


Bjuder på en bild från första advent då jag var med familjen i Lund på julskyltning samt åt buffé på Rose Garden. Sedan dess har tiden bara flugit förbi och idag är det plötsligt andra advent! Under förmiddagen räknade jag färdigt matteboken vilket känns jätteskönt, så nu kan jag börja repetera. Får se om jag orkar det också idag.
 
Att jag varit väldigt oaktiv på bloggen beror på skolan och träningen. Som vanligt med andra ord. Jag har stora prov att plugga till samtidigt som jag pressar in träning varje dag, och utöver det har jag mina gymnaster. Det som gjort mitt tighta schema extra jobbigt denna veckan är att jag inte känt mig helt hundra. Känns som jag ligger på gränsen till att bli sjuk, men att kroppen precis orkar stå emot. Huvudvärk, trötthet och lite feber har jag dock inte kommit ifrån... hoppas inte det blir något mer än så.
Upp