50 Shades.


Fredag igen!! Denna veckan har gått galet snabbt, samtidigt som det känns som om vi hade lov för flera veckor sedan. Idag skrev vi fysikprov och det kändes helt okej. Är medveten om en liten tabbe som känns väldigt sur, men i övrigt gick det nog bra. Efter skolan mötte jag upp Emili och Lovisa på stationen så drog vi till Max och käkade, innan vi drog vidare in till stan för att se Fifty shades of Grey på bio. Själv skulle jag säga att filmen var bra, fast lite udda. Tror vi alla tre var ganska eniga om det, haha! Sevärd i alla fall.
 
Kom hem för drygt en timme sedan och ska nu packa inför imorgon. Klockan halv åtta bär det av mot Lingvallen - dags för föreningsläger! Agerar ledare imorgon och tränar på söndag. Ska bli kul!

Vårkänslor.

Sista lovdagen idag då! Började dagen med att ta en promenad ner till slingan för att springa några varv. Vilket vårväder som plötsligt dykt upp! Fåglarna kvittrade i skogen och jag stötte på en liten ekorre som satt på en gren ca 2 meter ifrån mig och knaprade på en kotte. Otroligt söt! Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Emporia med Emili.
 
Bjuder er på en bild från i våras! Längtar till jag kan slänga undan vinterjackan, mössan och vantarna, och istället plocka fram convers, skinnjacka, jeansjacka samt fina sjalar och halsdukar!

Nyfrissad.


Igår kom jag äntligen till skott och var och klippte mig! Var över ett halvår sedan sist. Emili tipsade om en billig och bra frisör här i Kävlinge, så vi ringde och de hade tid på direkten. Klippte topparna men bestämde mig även för att klippa upp det. Kul med lite förändring. Klippte dock inte så mycket då jag vill spara långt till sommaren. Känns i alla fall fräsht och skönt. Vad tycker ni?
Upp