Myslördag.Haft en väldigt lugn dag idag. Har sovit länge, pluggat lite, fått TNS, pillat med en ny design och nu på kvällen har Sigrid och hennes familj varit här på middag. Mycket trevligt! Vi har bland annat laddat upp och planerat inför skidresan på sportlovet. Är rädd att jag inte ska kunna åka pga. mitt lår, men kan rapportera att det redan känns mycket bättre vilket gör jag mig väldigt glad! Imorgon ska jag ge mig på att rida lite.

Kryckisar.


Min fredag började med att jag satt på tåget påväg till skolan och fick ett meddelande om att matten var inställd. Ganska retligt då man inser att man kunde sovit länge om man vetat om det tidigare. När jag kommer fram till skolan får jag dessutom veta att svenskläraren är sjuk, och plötsligt har jag ingen lektion förrän klockan 12.  Amandorna bestämde sig för att släpa med mig till gymmet (som vi genom skolan får träna gratis på) för att visa hur alla maskiner fungerar, då jag i princip aldrig tränat på gym. Sedan gick vi upp och satte oss i biblioteket med ett gäng klasskompisar för att försöka plugga lite.
 
På eftermiddagen hade vi simning men den här gången var jag inte i vattnet, utan satt som åskådare på läktaren. I onsdags kväll gjorde jag nämligen illa mitt lår ganska rejält! Haft känningar i låret sedan en vecka tillbaka pga. av en liten stäckning och därmed lovat att inte träna gymnastik om det gör ont. I onsdag hade jag väldigt ont, vilket jag dock förnekade när lagkamrater och tränare frågade, och istället för att vila bet jag ihop och tränade som vanligt. Det skulle jag inte ha gjort, för tillslut "brast det". Efter att ha kört ett tiotal rondat-flickis-saltos gav jag mig på öppningarna, tog i lite extra och sen låg jag där och hade svinont! Har fått en ordentlig sträckning i låret, kanske till och med början på en liten muskelbristning, och har i nuläget stöd av ett par kryckor då det gör ont att stödja på benet. Vet inte hur länge jag blir borta från gympan, men åtminste 1,5 vecka.
 
Nog om det. Var hemma från skolan klockan fem och fick då färska tortelinis med kokt broccoli till middag. Mums! Avslutade sedan kvällen med familjen framför en film. Lyckades dock somna efter en tuff vecka och missade slutet.

Ovälkommen förkylning.

Har tampats mot en förkylning som försökt tränga sig på i drygt en vecka. Känt mig lite tröttare än vanligt, haft lite ont i halsen och varit lite täppt i näsan, men inte värre än så. I måndags kväll orkade dock inte kroppen kämpa emot mer. När jag kom hem från träningen hade jag ont i huvudet, halsen och öronen och hade förmodligen lite feber. Somnade så fort jag kom innanför dörren och därmed stannade jag hemma från skolan igår. Första sjukanmälan på gymnasiet! Sov bort halva dagen och låg sedan i sängen och tittade på diverse program på teve, bland annat guldbaggen, djurskyddarna och idrottens himmel och helvete. Räknade även två sidor matte och några uppgifter i kemin.
 
Idag var jag back on track på Polhem igen! Fortfarande aningen hängig och snuvig, men det överlevde jag. Skolan susade förbi i en faslig fart. Slutade redan klockan 14.55 (min tidigaste dag). Nu ska jag alldeles strax byta om till träningskläder och sedan sticka till gymnastiken. Ska verkligen försöka ta det lugnt idag, även om det är väldigt svårt då jag alltid är så taggad..
 
Avslutar inlägget med en charmig bild som mamma knäppte på mig senast jag var sjuk, dvs för två år sedan. Haha... kan verkligen se hur synd jag tyckte om mig själv...
 
 
Upp