Paris maj 2015.


Oj, nu var det väldigt länge sedan jag skrev! Hade väldigt mycket att göra i skolan veckorna innan lovet, och när sommarlovet väl satte igång glömde jag bort bloggen. Skolavslutningsdagen var helt perfekt (eller nästan i alla fall) och sommarlovet är nu i full gång! Det här inlägget ska dock handla om resan till Paris, som faktiskt gjordes flera veckor innan skolan slutade.
 
Parisresan var överlag en väldigt trevlig resa, trots att det inte riktigt såg ut som jag hade tänkt mig efter att ha kollat in massa inspobilder. Vi hann se mycket av staden, bland annat självklarheter så som Eifeltornet och Triumfbågen, men även andra sevärdheter. En kväll tog vi en guidad cykeltur genom Paris, vilket jag personligen tyckte var bland det trevligaste på resan. Kan ha berott på att det var väldigt skönt för mig att cykla då jag i övrigt hoppade runt på kryckor. Alla trappor upp och ner i tunnelbanorna var inte favoriter precis.
 
Säger som jag ofta säger - att jag låter bilderna tala för resten! Blev många bilder på Eifeltornet, men det var trots allt det häftigaste att fotografera.
Upp