Super Bowl.


I fredags hade jag en helt underbar dag! Tova fyllde 17 år så på lunchrasten grattade vi henne i förskott, vilket ni ser på bilden längst ner till höger. På eftermiddagen hade jag elevledd idrottslektion med två klasskompisar, och vi körde på redskapsgymnastik vilket nådde ett A! Efter idrotten stressade jag och de flesta andra i klassen iväg till Lunds arena då det var dags för Super Bowl - en årligen återkommenade mattrugbymatch mellan Lunds tre största gymnasieskolor Polhem, Spyken och Katte. Det var riktigt fett och som förväntat tog Polhem hem vinsten det här året också!

Rm3 i Göteborg.


Mina fina lagkamrater lyckades i helgen kamma hem en 5e plats i finalen med allra högsta tumblingpoängen på hela dagen! De körde på otroligt bra och var verkligen svingrymma, speciellt på tumbling!
 
Nu kan man tro att vi enbart haft en rofylld helg i Götet med bra flyt och fin placering, men resan har omfattat så mycket mer än så! Vilket kaos vi haft. På fredagen missade vi friståendeförträningen då vi hade världens problem att hitta till hallen. På vägen dit gick dessutom fönsret på vår minibuss sönder, vilket fick lagas med plast och silvertejp. När vi till slut hittat till skolan där vi skulle bo tjöt ett larm som varade drygt en halvtimme, och när det äntligen tystnat och det var dags att sova visade det sig att en gymnast tagit med sig en trasig luftmadrass. På förträningen dagen där på bröt vår tränare foten då hon skulle hjälpa oss att få ihop våra varv, och i finalen på söndagen skadade en i vårt lag sin axel. Den dagen fick vi även 800 spänn i p-böter då vi kom några ynka minuter försent till bussen. Snacka om oförglömlig resa! Hahaha! Men i all röra gick det ju trots allt väldigt bra på tävligen, och jag har fått ännu ett fint minne med detta underbara lag! ;)

Mot Göteborg!


Sitter just nu i bussen på väg till Göteborg med mitt fina lag! Hoppas på en rolig helg och en fin placering, trots att jag själv inte kan vara med och tävla, men hejarklack kan behövas det med. Slänger in två våriga bilder från förra året.
Upp