Bloggpaus.

Hej! Är nu hemkommen från Paris och har mycket att göra i skolan framöver. Känner mig aningen stressad samtidigt som jag är grymt besviken och frustrerad över matteprovet i går. Har med andra ord annat att tänka på och därmed kommer bloggen bara hänga med på ett litet hörn veckorna fram över. Ska försöka få upp bilderna från Paris men tar nog i övrigt faktiskt en bloggpaus. Får se när jag kommer tillbaka! Ha deee!

Bonjour Paris.


Imorgon bär det av mot denna fina stad! ÅHH är så taggad!! Har suttit klistrad på weheartit ett bra tag och drömt om att det ska se ut som på bilderna ovan. Ni får önska mig en trevlig resa, trots att jag reser med kryckor... känns lite tråkigt. Får därmed se hur mycket bilder som lyckas knäppas, då det lär bli mamma som får hålla i kameran.  

Måndag 11 maj.


Idag har det varit en kort skoldag för min del. Började klockan 11 med att skriva uppsats (nationellt prov) i spanska, vilket som vanligt var svårt. Fick i alla fall ihop så många ord som krävdes vilket mer eller mindre var mitt mål. Sedan hade jag matte. Då vi förra lektionen blev klara med boken ägnade vi oss idag åt att räkna ett gammalt nationellt prov som förberedelse inför nästa vecka, då vi skriver np matte.
 
Eftermiddagen har ägnats åt ytterligare lite räknande. Är inte hemma under Kristi himmelsfärd så får passa på att repetera nu. Ikväll är det gymnastik som gäller, vilket för min del omfattar styrka! Vi hörs!
Upp