Helg.

Igår (fredag) tog jag helg efter ett Corepass på gymmet! Var bara hemma hela kvällen och tog det lugnt med familjen, vilket kan vara skönt ibland. Idag, lördag, var det öppet hus på Polhemskolan där jag stod som representant för naturprogrammet med idrottsprofil. Klockan två när det var färdigt drog jag till stan med Amanda. Vi gick i lite affärer, åt på Graffiti Café och såg sedan "En underbar jävla jul" på bio. Jättemysigt, och den var btw riktigt rolig! Var hemma vid åtta och har sedan dess räknat matematik - integraler och primitiva funktioner. Bittert att räkna en lördagskväll, men provet närmar sig och imorgon har jag fullt upp.

26/11

 
Hej kära läsare! Det var flera dagar sedan sist, men jag har haft fullt upp både i skolan och i övrigt. Plötsligt har vi fått skrivuppgifter i flera ämnen vilket är lite ovant för oss naturare. Jag tycker ju om att skriva, men det tar mycket tid, speciellt om man är så petig som jag är. Dessutom närmar sig nationella provet i matematik vilket gör att man får trumma på lite extra.
 
Jag har även varit på hallen alla dagar denna veckan. Var på gympapass i tisdags och har gymmat måndag, onsdag samt idag. Fick sällskap av både Tova och Amanda idag och vi körde en rejäl omgång mage och sedan lite blandat därpå. Avslutningsvis duschade och bastade vi tillsammans. Mysigt! Tycker det är dökul med träningen då jag känner att jag verkligen utvecklas!
 
Vid halv nio blev det en spontan tur med familjen till Center Syd. Det var invigning idag med 20-30% rabatt överallt då de byggt ut hela köpcentret, vilket minst sagt var en uppgradering. Jag försöker spara pengar och tittade därför mest runt, men en tröja blev det i alla fall ;-) Nu är det hög tid för mig att sova. God natt!

Julbak.


Denna helgen har varit väldigt lugn för min del (kanske behövligt efter torsdagen). Jag har sovit länge, levt i myskläder och pluggat lite grann. I fredags kväll bakade jag pepparkakor med hela familjen och idag har jag och mamma gjort lussebullar. Vi tjuvstartar med julfirandet i år då vi är utomlands hela jullovet, för gå miste om julen och allt mysigt därtill vill man ju verkligen inte göra! Igår eftermiddag/kväll hade jag ensamtid med mammsen så jag drog med henne på ett gympapass och sedan åt vi ute efter det. Cozy!
 
Ovanstående är nog i princip det som hänt de senaste dagarna. Som avslut på helgen ligger jag nu nerbäddad i sängen och ser kvällens avsnitt av Beck innan jag ska sova. Puss och kram
Upp