Väla.

Igår hade jag överlag en lugn dag. Var på gympapass på förmiddagen och red på kvällen men i övrigt låg jag bara i sängen och slappade. Otroligt skönt! Tog faktiskt en nap på drygt en timme, vilket inte händer särskilt ofta.
 
Idag har jag där emot nästan inte varit hemma alls. Vid tolvtiden tog jag och Emili tåget till Helsingborg och sedan bussen vidare mot Väla där vi tillbringat fem timmar av dagen. Det var jättelänge sedan jag var på Väla och shoppade så det var kul med lite omväxling från Malmö, Lund etc. Fick med mig tre saker hem idag - en ny jacka att ha i höst/vinter (på bilden till vänster), en vinröd kort polotröja samt en tjockare/finare hårsnodd. På vägen hem hoppade Emili av i Kävlinge men jag åkte vidare till Lund för att träna. Var på 55-minuters gympapower och det fick räcka för idag! Kom hem klockan 10 så har nyss landat i sängen efter en dusch och lite frukt.
 
Imorgon bär det av mor Småland. God natt kära läsare!

Från i söndags.

Bjuder på två bilder från i söndags då jag, min familj, mina småkusiner samt deras föräldrar var vid Torup Slott och på Vellingeblomman. Vid Torup Slott tog vi en promenad i höstens alla fina färger och på Vellingeblomman var vi på halloweenutställning. De hade byggt upp en hel "värld" med spöken, skelett, monster och andra otäckheter och sedan fanns det även en stor halloweenshop. När vi tagit oss igenom allt lunchade vi på deras café innan vi åkte hem.

Barnvakt.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har vi småkusinerna m. familj på besök, och idag tog deras föräldrar chansen att gå ut på restaurang och bio ihop, så jag och syrran har varit barnvakter kvällen till ära. Efter barnens önskemål blev det korv och makaroner till middag och sedan regnbågsmuffins-bak. Vi han även med en promenad till hallen för att kolla lite gymnastik innan vi kröp ner i min säng och kollade teve en stund för att varva ner. För drygt en timme sedan slocknade de båda två och nu ska jag strax göra det samma. Intensiv dag det här ;-)
Upp