Mellis

Hallå! Det var längesen, igen! Jag fick sluta extra tidigt idag då matteläraren vabbar, så jag var redo att köra igång på gymmet redan klockan ett. Denna veckan har magen och armarna fått jobba mycket då jag känt mig seg i benen samt att smärtor i benhinnorna kommit tillbaka. Men på sätt och vis får benen alltid lite jobb, då jag nästan alltid värmer upp 20-30 minuter på crosstrainern. 
 
Vädret är väldigt tråkigt här i Skåne för tillfället. Det regnar och blåser och är allmänt grått, vilket gör att man mest vill hålla sig inne, men efter skolan idag sprack det faktiskt upp så jag kunde gå till gymmet. På vägen knäppte jag bilden på körsbärsträden som blommar så vackert! En färgklick i allt grått. 
 
Jag kom hem strax efter tre idag och kunde därför för en gång skull äta mellis hemma!! Love!! I vanliga fall slänger jag bara i mig något medtaget på gymmet då klockan brukar hinna slå fem innan jag är klar. Nu har jag även extra tid att plugga idag, vilket är perfekt då jag har fysikprov imorgon. Böckerna ligger mitt framför näsan på mig så nu ska jag sätta igång att räkna. Vi hörs!
 

Motion x3

Den här dagen skulle man snabbt kunna sammanfatta genom att säga att jag har motionerat mig själv, mina gymnaster, och våra två hästar. Som alla andra lördagsmorgnar var jag tidigt uppe på träning med mina 06-08;or, och efter det var jag ute på en liten löptur. Gympan var riktigt kul idag då det snurrades nya volter från flera tjejer! Sedan åt jag lunch ihop med mamma innan vi åkte till stallet för att longera och löshoppa hästarna. Det var jättelänge sedan jag var i stallet senast!
När vi kom hem igen satte jag mig och antecknade saker som jag missat på biologilektionerna, och sedan ställde jag mig i köket och lagade middag till familjen (minus Kajsa som inte kommer hem förrän imorgon). Jag gjorde en indisk linsgryta som jag själv tycker blev lyckad, med ris och naanbröd till. Äta vegetarisk och bra mat känns viktigt, så jag tog tillfället i akt.
 
Resterande timmar av kvällen har jag tagit det ganska lugnt, ätit glass framför Maria Wern bland annat. Men nu är det dags för mig att krypa till kojs - imorgon väntar en dag till med handboll (och fysikplugg)!

Handboll, promenad och middag

Såhär såg min fredagseftermiddag ut!! Klockan 2 åkte jag och Tova in till Malmö för att se Ida och Amanda spela steg 5 i handboll, vilket var kul! Det blev vinst och jag håller tummarna att det går vägen för dem idag också, för i så fall tänker jag nog se finalen imorgon.

Senare på eftermiddag mötte jag upp mamma i Lund så tog vi en långpromenad i det fina vädret ute vid Källby. Därefter åkte vi in till stan och åt middag på Alfredo i Saluhallen. Kajsa är i Göteborg på gympatävling hela helgen och pappa är iväg med jobbet, så jag och mamma får lite egentid. Det var en mysig dag igår!
Upp