Makedonien del 2

Här kommer äntligen del 2 upp!! Det har tagit lite tid att färdigställa då jag nyss varit i Ungern en vecka - bilder därifrån ska ni såklart också få. Men på sommaren gör jag mycket annat än att sitta inne vid datorn... det är nog faktiskt det jag gör minst, så inläggen kommer när dom kommer. Aja, här kommer i alla fall fortsättningen på en sjukt bra resa som jag längtar myyyycket tillbaka till.
 
Till vänster har ni vyn från Emilis hus där vi bodde. Jättemysig gata och hyffsat nära till ner till stan. Det tog 5 minuter med taxi och kanske 20 minuter att gå. Som jag nämnde i "Makedonien del 1"-inlägget var det ofta jag som var uppe först på morgnarna och därefter Moa, så en morgon (rättare sagt eftermiddag) gick vi ner till stan och käkade frukost medan Emili sov, vilket ni ser til höger. Supertrevlig restaurang, som alla andra ;-) Sedan kom Emili ner för lite shopping när hon gjort sig redo.
En dag var vi faktiskt uppe tidigt allihopa! Redan klockan 9 rullade två bilar tillsammans med några vänner mot Ohrid, vilket är en "turistig" stad vid kusten. Där solade och badade vi hela dagen samt käkade god mat.
En bild på Ohrids fina strand.
Vi var även på ett annat ställe med strand som heter Pretor. Hit åkte vi tillsammans med Emilis kusin och hennes pappa en eftermiddag. Först var vi på stranden ett tag, men sedan kom plötsligt världens oväder så då smet vi in på en kaffe i restaurangen.
Sedan var det såklart mer klubbande och utekvällar. Här är vi på klubb Postive som hade öppning under de veckorna vi var i Makedonien. Med andra ord var där fullt med folk!! Ääääälskar att gå ut i MK.
Två bilder på mig och Moa från några andra kvällar. Det är helt galet att jag inte kände denna tjejen när jag åkte iväg!! Vi kom varandra otroligt nära väldigt snabbt under veckorna i Makedonien. Efter bara 3 dagar sa jag till henne att det kändes som att jag hade kännt henne flera år... trots att jag bara hälsat på henne några enstaka gånger i skolan när jag pratat med Emili.
Här har ni två bilder från vår sista kväll! BÄSTA KVÄLLEN!! Det var så galet roligt, nästan så jag glömde att vi skulle hem nästa dag. Drinkar och dyligt är så himla billigt i Makedonien, typ 40 kronor styck, så att lyxa är ganska enkelt ;-)
 
Och nu är jag såklart taggad inför nästa sommar... för visst ska vi dit igen!! Jajamen!!

Gym, snack om resor & kvällsprommis

En fika i Botaniska Trädgården med en saknad Lovisa.
 
Lovisa i Lunds mysiga kvarter.
 
På kvällsprommis med mamma.
 
Efter en stadig frukost började jag dagen med 1,5 timme på gymmet. Först cardio och sedan armar. Därefter mötte jag upp Lovisa inne i stan i Lund. Vi köpte med oss sallad från Grönt och Grönt och promenerade bort till Botniska Trädgården där vi slog oss ner på en filt och käkade och berättade om våra resor. Hon var nämligen i USA medan jag var i Makedonien. Sedan gick vi runt lite på Lunds fina gator innan jag åkte hem. Supermysigt!
 
Nu är klockan snart halv tolv och jag är nyss inkommen från en 45-minuters promenad med mamma. Jag har precis bäddat ner mig i sängen och ska kolla lite på djurskyddsinspektörerna i väntan på att Emili ska ringa på Skype från Makedonien. Så jag säger godnatt sålänge<3 Puss!

Goda vänner

 
Gårdagen började för min del med en långpromenad innan jag gjorde mig i ordning för att träffa Linnea. Vi shoppade hela eftermiddagen och jag fyndade äntligen en body, och fick därutöver med mig en tröja och en tunnare bomberjacka. Nöjd med allt! När vi kom hem till henne satte vi på en film och låg sedan bara och mös i soffan hela kvällen innan vi somnade strax efter tre. Vi kollade på "the other women" vilket faktiskt var en film som föll mig i smaken, trots att det generellt sätt bara är svenska deckare som duger för mig haha...
 
Idag steg vi upp vid tolv och åt frulle framför teven, och några timmar senare hämtade Linneas kille mig och körde mig till stationen. Jag var hemma runt fyra och en timme senare tog jag tåget till Lund för att hänga med Tindra och Sigge. Vi lagade mat, snackade och drack te. Myyysigt! Jag kom hem för ett tag sedan och tog då ett dopp ute i jacuzzin med mamma och pappa, och nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en dusch. Imorgon står träning och häng med Lovisa på schemat, så nu är det läggdags. Puss och godnatt!
Upp