Dålig uppdatering

Hej! Uppdateringen har varit väldigt dålig på sistone men jag har inte haft en dag ledig sedan sommarlovet började! Jag har hunnit med så mycket att det känns som minst 20 dagar har gått, men i själva verket har det bara gått 8, vilket bara är positivt! 

Imorgon kväll åker jag till Makedonien där redan Emili och Moa väntar på mig, men innan dess tänkte jag försöka blogga ikapp lite och berätta vad jag gjort sedan ni hörde av mig senast. Så stay tuned!
Kramisar

Nationaldagen

Igår var värmen inte riktigt lika slående som den varit i övrigt den senaste veckan. Vid sjutiden hade det faktiskt svalnat av en hel del, så en joggingtur på lite mer än fem kilometer fick det bli och några timmar senare ett bad i jacuzzin.
 
Idag är det nationaldagen vilket betyder röd dag och ledighet!! Nu under morgonen har jag gjort upp en planering inför sommaren samt fyllt i och skickat in min tidrapportering till gympan. Det ser ut att bli en grym sommar och jag är sjukt taggad!! Om en timme kommer mamma och syrran hem från stallet och då ska vi köra upp till Österlen. Promenad, fika och fin natur väntar.
 
Ha en fin dag! Kram på er.

En vecka kvar

Ta en titt på bilderna så får ni en liten inblick i min senaste vecka.
Solen har skinit, termometern har visat 30 grader flera gånger och det känns som sommar på riktigt, men skolarbetet och träningen har rullat på ändå. Det har varit mycket slutprov nu innan lovet och igår bockade jag av två stycken, så nu har jag bara ett (eller två) kvar. En del kurser är dock redan avslutade och därför har vi haft x antal håltimmar och lediga dagar på senaste, och därmed har det även funnits tid för många roliga saker. En eftermiddag spelade jag beachhandboll med ett gäng från klassen i stadsparken, och här om dagen tog jag en fika med Lovisa och Emili på Ebbas Skafferi. Många kvällspromenader har det också blivit!
 
Helgen har hitils bjudit på sol och bad, grillad mat och fest hos Malin. Plugg inför nästa veckas biologiprov har det också blivit. Nu väntar ytterliggare några (förhoppningsvis) sköna dagar. Jag är ledig på måndag och på tisdag spelar jag och min klass OV beachhandboll i Helsingborg.
 
Ni får ha det så skönt! Glöm inte njuta av värmen (trots att den är ett helvete att träna i)! Puss och kram
Upp