Work work work

En promenad till och från gymmet, löpning på bandet, lite crosstrainer och magstyrka! Det satt fint i morse. Gymmet var som ni ser nästan helt tomt. Det händer inte ofta men gillas starkt ;-) Måste ha berott på att det är annandag påsk.
 
Under eftermiddagen har vi haft lite gäster och ätit gott, och resterande timmar av dagen har jag ägnat mig åt matteräknande. Sad but true. Jag har verkligen gjort saker från morgon till kväll hela lovet och sovit över med folk typ mer än hälften av dagarna, och därför känner jag mig nästan helt slut just nu. Det är svårt att veta om man bara ska ligga och ta det lugnt på lovet eller om man ska ta chansen och göra allt roligt man inte hinner med i vanliga fall. Den här gången valde jag det senare alternativet. Jag har med andra ord haft väldigt roliga dagar, även om jag återvänder till skolan tröttare än vad jag lämnade.
 
Ikväll ska jag sova tidigt. Puss på er!!

Påskfirande

Några bilder knäppta på påskafton. Mest mat som ni ser, men det är väll lite det påsken går ut på? Det känns nästan så i alla fall haha!! Som jag nämnt tidigare har vi haft besök över påskdagarna från torsdag till lördag. Sofia och hennes familj har varit här, och jag Sofia och syrran har bland annat spelat spel, tittat på Guldtuben och youtube-klipp, målat ägg samt varit ute och fotograferat. Jättekul att träffa Sofia då det sker väldigt sällan, och därmed fanns det mycket skitsnack och hemligheter att dela innan sängdags på kvällarna. Älskar sånt!!

Livsnjutare


Såhär skönt hade jag och Emili det i söndags. Solen gassade hela dagen så vi tog en långpromenad i Furulund skogen, och när vi kom hem ställde vi oss i köket och stekte amerikanska pannkakor, skar ner massa frukt, och satte oss sedan ute på trädäcket. Fantastiskt skönt <3
Upp