Snart sommarlov

Hej bloggläsare!! Det är söndag morgon och jag tänkte göra en liten summering av helgen än så länge. I fredags kväll var jag på gympapass och sedan tog jag det bara lugnt framför en deckare. Första fredagen hemma på väldigt länge, så det var skönt. Dagen därpå fick vi oväntat besök. Jag satt och pluggade biologi när det plötsligt blev ett himla liv ute på uppfarten, och till min förvåning stod Micke och Pia (vänner från ridlägret i Estland) där! De hade lämnat huvudstaden och var nere i Skåne över helgen och råkade ha vägarna förbi, så de kom in på en kopp. Kul att se dem! Nu längtar jag till sommarens ridläger ;-) Därefter gav jag mig ut på en löprunda i värmen. Trots hettan kändes det bra och lätt att springa igår! Fram mot kvällen bar det sedan av till Helsingborg för att fira min nästkusin Linnea som fyllt 18. Det blev en fin kväll med god mat.
 
Idag måste jag plugga som bara den. De senaste två veckorna har jag bockat av många viktiga prov samtidigt som värmen kommit krypandes, vilket gjort att jag slappnat av lite för mycket lite för tidigt, men faktum är att jag har två stora och betydande biologiprov kvar, så i en vecka till får jag försöka hålla gnistan uppe! Något jag dock NJUTER som bara den av är att jag fick gjort mitt muntliga nationella prov i engelska i fredags! Det var en sån otrolig lättnad när det var över!! En löprunda ska även hinnas med idag samt lite firande av morsdag, så det är bäst jag kilar nu. Puss och kram!

Standmys

Av en tillfällighet var jag och min klass lediga i torsdags då alla dagens lektioner var inställda. Vi tog därför tillfälligt i akt att hitta på något skoj onsdag kväll, så det blev en kväll på Lomma strand med gott snack, lite käk, kubb och handboll samt bad för dom modiga (jag var inte modig den här gången haha). Jättemysigt! Älskar verkligen min klass!

Sommargarderob

Byxdress - Gina Tricot - 199 kr // Croptop - Bikbok - 79 kr
Rygglös bh - Lindex - 199 kr // Shorts - Kappahl - 149 kr
 
I onsdags var jag på en liten shoppingtur efter skolan då jag kände att sommargarderoben behövde fyllas på! Jag har inte köpt något i klädväg på drygt 3 månader så jag var ordentligt shoppingsugen ;-) Med mig hem fick jag ovanstående och jag är supernöjd med alla köp!! Shortsen är både svala, sköna och snygga och lär användas flitigt, och bh;n är superpraktiskt till alla rygglösa och axellösa toppar i sommar!
Upp