Helgen

Hejsan! Helgen har bjudit på kusinbesök! Det har lekts kurra gömma, karvats pumpor och ätits godis! Firat födelsedagar och besökt Vellingeblommans halloweenutställning har vi också hunnit med. Oliver har varit här och det är kul att mina små kusiner tycker så mycket om honom (kan man göra annat?)! Ett gympass och några timmar på jobbet lyckades jag också klämma in.
 
Igår & idag har jag jobbat 10-20. Lärt mig mycket nytt ute på golvet med varuplock och annat smått och gott. Rolig omväxling från kassan! Inte hunnit med så mycket mer. Eller jo, kameran har fått sig en avdamning! Även jag behöver dammas av för att komma ihåg alla inställningar, men jag knäppte lite bilder i alla fall innan jobbet imorse, tyckte det var så fin höstsol!!
 
 

Längtan efter eget

 
ÅHH alltså! Ser ni SÅ fint!! Jag älskar inredning! Kan sitta i timmar och leta inspiration på pinterst - som jag också älskar. Nu när jag inte längre går i skolan och har plugg med mig hem varje dag finns det plötsligt utrymme för fler intressen att ta plats. Det är kul! 
 
Jag fantiserar ofta om hur det kommer se ut hemma hos mig när jag får eget, när jag själv får välja och bestämma. Redan nu och sen flera år tillbaka älskar jag att fixa på mitt eget rum. Dels att hålla ordning och reda (verkligen A och O) men också att matcha och planera, och med jämna mellanrum hitta nya platser och omorganisera i inredningen. 
 
Idag går mitt rum i ljusa färger; vit, silver och toner av lila och rosa. Det var ett par år sen jag satte temat, men jag är nöjd. Om jag skulle få min egen lya idag ser ni dock ovan hur jag verkligen hade velat ha det; vitt, grått, lite inslag av gammelrosa som jag tycker är så himla fint, lyktor och lampor i metall och så marmordetaljer. Träbord i gammeldags stil är också snyggt. Och mysiga trendiga kudar! Så fint!!
 

Mormor & morfar

Hejsan, här sitter jag i bilen med lurar i öronen påväg hem från Ängelholm. Jag, mamma och pappa har under eftermiddagen hälsat på mormor & morfar som är nere i Skåne på rehabiliterings/hälso-centrum några dagar där de tränar och äter gott. Idag kom vi lägligt för det sistnämnda; eftermiddagsfika och middag! Så kul att se mormor och morfar!

I förmiddags jobbade jag och nu på hemvägen ska jag be päronen släppa mig på gymmet. Good day! 

(null)


Upp