15 random fakta om mig.

 1. Jag har svårt att sitta helt still och att sitta ner ordenligt. Antingen är benen i kors, på bordet, eller sitter jag på knä.
 2. Utåt sätt är jag väldigt galen och sprallig, men jag har även en seriös och ganska känslomässigt sida som nästan bara jag själv känner till.
 3. Mitt favoritprogram är Sveriges Mästerkock. Tycker generellt om matlagningsprogram, så som halv åtta hos mig, hela Sverige bakar, kockarnas kamp osv.
 4. Jag vill inom snar framtid bli instruktör och leda gympapass, HIT-pass mm.
 5. Jag sympatiserar mer med djur än människor, om det inte är folk som står mig nära såklart.
 6. Jag ogillar mättnadskänsla, och kan nästan tycka det är skönt att vara lite småhungrig.
 7. För ett par år sedan ville jag bli polis, men vad jag alltid drömt om är ett yrke där jag får chans att hjälpa utsatta djur.
 8. Jag har tappat en stor del av mitt intresse för ridning, men älskar fortfarande hästar!
 9. Innan jag började gymnasiet och hamnade i idrottsklass tyckte jag bollsport var skit och trist, men nu tycker jag det är fascinerande och underhållande!
 10. Jag är lite träningsberoende. Främst för att jag tycker det är så himla kul med träning, men även för att jag tycker det känns osunt att inte träna på flera dagar. Fem pass i veckan känns skönt.
 11. Jag tuggar otroligt mycket tuggummi, typ 1-2 paket i veckan.
 12. Jag tycker det är minst lika viktigt med en fin och vältränad kropp som ett fint ansikte hos en kille (obs misstolka inte ordet viktigt, jag menar bara vad jag gillar).
 13. Jag är ganska rädd för framtiden.
 14. Bland det bästa som finns är att gå ut och fika eller äta med kompisar. Så mysigt!
 15. Jag hatar att cykla och föredrar att promenera alla dagar i veckan.
#1 - - Sarah:

De va kul o läsa :)

Upp