RM i Örebro

I helgen har jag varit med laget i Örebro och tävlat RM2. På fredagen blev det en bussresa på åtta timmar upp till Örebro, men tiden gick fort då vi fördrev tiden rätt bra genom att bland annat spela nintendo, se på film och snapchatta varandra.
 
På lördag morgon steg vi upp tidigt för att vara på hallen klockan nio och förträna, och strax där efter började tävlingen. Totalt var det 33 lag med och tävlade varav 10 skulle till final på söndagen, och vi snubblade precis på mållinjen och kom på en 11 plats, och var vi bara 0,5 poäng ifrån en finalplats så det var riktigt surt. Dock är jag väldigt nöjd över min egen insats då jag klarade rundat-flickis-salton och halvskruven också, dessutom hade vi väldigt roligt så att vi inte vann var inte hela världen.  
 
På lördagskvällen var det ett disco uppe vid hallen klockan nio som jag och ett par till i laget stack till, vilket var rätt roligt faktiskt haha. Dock han vi inte stanna så länge för klockan halv elva ringde tränarna och sa att vi skulle komma tillbaka dit vi bodde. Vi hade i alla fall en sjukt kul kväll tillsammans ↓ 
 
 
På söndagen bar det av hemmåt. Jag fördrev till stor del tiden tillsammans med min tränares söta dotter Maja på 6 år, men satt även och snackade en massa med alla fina vänner i laget! Lyckad helg - trots förlusten.
Upp