RM i Örebro

I helgen har jag varit med laget i Örebro och tävlat RM2. På fredagen blev det en bussresa på åtta timmar upp till Örebro, men tiden gick fort då vi fördrev tiden rätt bra genom att bland annat spela nintendo, se på film och snapchatta varandra.
 
På lördag morgon steg vi upp tidigt för att vara på hallen klockan nio och förträna, och strax där efter började tävlingen. Totalt var det 33 lag med och tävlade varav 10 skulle till final på söndagen, och vi snubblade precis på mållinjen och kom på en 11 plats, och var vi bara 0,5 poäng ifrån en finalplats så det var riktigt surt. Dock är jag väldigt nöjd över min egen insats då jag klarade rundat-flickis-salton och halvskruven också, dessutom hade vi väldigt roligt så att vi inte vann var inte hela världen.  
 
På lördagskvällen var det ett disco uppe vid hallen klockan nio som jag och ett par till i laget stack till, vilket var rätt roligt faktiskt haha. Dock han vi inte stanna så länge för klockan halv elva ringde tränarna och sa att vi skulle komma tillbaka dit vi bodde. Vi hade i alla fall en sjukt kul kväll tillsammans ↓ 
 
 
På söndagen bar det av hemmåt. Jag fördrev till stor del tiden tillsammans med min tränares söta dotter Maja på 6 år, men satt även och snackade en massa med alla fina vänner i laget! Lyckad helg - trots förlusten.

Eric Saade - Coming Home

 
Nu har Eric äntligen släppt en ny singel, och det verkligen den bästa på riktigt länge. Jag bara älskar låten och lyssnar serriöst på den hela tiden! Det här är då en av låtarna som kommer på den nya plattan som släpps i Maj, snacka om att jag längtar!

Johan Falk - Kodnamn: Lisa

I lördags fick jag stiga upp tidigt då jag hade tid hos frisören klockan tio. Mitt hår växer otroligt fort så jag bestämde mig för att klippa nästan 2 dm vilket var riktigt skönt, snyggt också (kommer bild så snart som möjligt).
 
Vid klockan tre åkte jag ut till stallet och red Elsa och tränade på den här övningen. Jag hade inte lika stort fokus som på träningen i torsdags, vilket är lätt hänt när jag rider själv utan tränare, men det gick bra ändå. Jag lyckades trots allt med det som misslyckades förra gången, exempelvis att fatta galopp över bommen och hon tramsade inte i högervarvet på åttan den här gången!  
 
Strax innan sex var jag hemma igen och då hoppade jag snabbt in i duschen och fixade mig osv. Vid halv sju kom Lovisa hit och då åkte vi in till Malmö för att käka och se Johan Falk på bio. Filmen började inte förrän kvart över nio så vi satt och tjockade oss en lång stund på BK, och sedan drog vi till Hemköp och handla godis innan vi stack till bion.
 
Btw; filmen var otroligt bra och jag och Lovisa typ fangirla både innan och efter. Den var riktigt spännande så av mig får den absolut högsta betyg. Rekomenderar den verkligen för er som sätt de andra Johan Falk filmerna! :D 
Upp