Atm, helsingborg.


Hänger med bästis i Helsingborg på helsingborg dagarna. Vi har inte världens tur med vädret men vi har det rätt bra ändå. Här fanns inte riktigt så mycket att se som jag trodde, men vi har i alla fall kollat runt på det som fanns och sitter nu och käkar kinabox. Vi kollar nog runt ett tag till och sedan åker vi nog hem.
 

En bra träning trots allt.


Nu kan jag äntligen träna gymnastik som vanligt igen då min förkylning nästan lagt sig. Jag var verkligen taggad idag men det började tyvärr inte så bra. Det första vi körde var bord, vilket jag måste säga är min svagaste sida. Det som fattas är fart. Tränarna har jämt sagt att jag springer dåligt, men det är först nu som jag verkligen börjar inse hur långsamt jag faktiskt springer. Men faktum är att jag springer så fort jag kan. Seriöst. Jag kan inte springa mycket fortare, och det frustrerar mig såååå mycket. Ahhh...
 
...Men men. Sedan var det dags för tumbling där vi skulle öva öppningar framåt. Jag var till en början inte speciellt taggad på det, men jag laddade om och bestämde mig för att verkligen försöka ge 100%, och efter bara ett par varv satte jag öppning-handvolt, och sedan bara flöt det på vilket verkligen kändes bra! Det var med andra ord en glad tjej som kom hem från träningen idag trots allt! :)
 
Tanken den här terminen är att fortsätta på samma sätt som jag avslutade förra terminen - jag hade ett bra flyt och kom igång med både min 1½ skruv, öppning bakåt och fristående. Just nu känner jag att jag sååå gärna vill lyckas och ska därmed försöka lägga in en hög växel varje träning. Får se hur det går, haha. 

16 år & skolstart.För en vecka sedan var det ingen vanlig dag - jag började nämligen gymnasiet OCH fyllde dessutom 16 år! Jag valde att inte fira dagen på något speciellt sätt, men fick i alla fall några väldigt bra saker jag önskat mig länge! Bland annat en Daniel Wellington klocka, en ny väska till skolan, en kamerakontroll, lite skolmaterial, the body shop produkter och träningskläder!
 
De första dagarna på gymnasiet kändes sådär. Eller om jag ska vara helt ärligt inte alls bra. Nästan hemskt faktiskt. Förra veckan var med andra ord ingen bra vecka, då jag dessutom var sjuk, vilket jag i och försig fortfarande är. Har galet ont i huvudet, snuva, hosta och känner mig hängig. Nu känner jag mig dock på bättringsvägen, och hoppas snart kunna komma igång med träningen igen. Även skolan känns som tur är mycket bättre, och jag tror faktiskt det kan bli något riktigt bra av detta! 
Upp