Missat båten.

Dagens middag, thailändsk mat på Butsaya i huvudstaden.
 
Nu är jag äntligen frisk igen, bara ganska trött. Var på vårdcentralen i tisdags då jag fortfarande kände mig väldigt dålig, men blodprovet visade inget bakteriellt virus.
Efter två nätter hos kusinerna skulle jag och familjen tagit färjan från Stockholm över till Estland nu ikväll, men istället befinner vi oss just nu på ett hotell här i Stockholm. Vi fastnade i en oändlig bilkö ute på motorvägen och hann inte i tid till båten, vilket givetvis blev panikartat, men vi har haft väldig tur i oturen då vi lyckats få en plats på färjan imorgon kväll istället! Tack och lov att det fanns plats, och att det gick att boka om! Och som tur är börjar faktiskt inte ridlägret förrän om tre dagar, då vi räknat med ett par dagars turistande i Tallin först. Vi ska med andra ord vara ganska nöjda - det kunde ju blivit myyycket värre!

Ger inte med sig.

Igår trodde jag verkligen att min släng av sjukdom skulle ge med sig, men nu har det blivit värre. I morse när jag gick på toa svartnade det för ögonen, jag blev yr, och började kallsvettas så det rann från mig. Fick stöd från mamma och pappa in på mitt rum igen, och har sedan dess haft fruktansvärt ont i huvudet. Tempen visar 39 idag och jag vill inget annat än att sova, men så fort jag lägger mig ner hör och känner jag hur det börjar dunka i bakhuvudet. Nått det stadiet då man inte orkar finnas till. Mår verkligen inte bra och att ridlägret är om bara 5 dagar gör mig riktigt nervös. Hade varit värsta tänkbara att vara sjuk där!!! 

Redan imorgon är det planerat att vi ska börja vår resa hos kusinerna i Jönköping, men det beror nog lite på hur jag mår om vi får vänta en dag... Sedan är planen att hälsa på farfar i Stockholm, för att sedan ta färgan över till Estlands huvudstad två dagar, innan vi äntligen styr mot Sassi! 

Sjuk.


Igår låg jag i sängen hela dagen då jag fått någon mildare typ av influensa eller något. Efter torsdagens grävande i trädgården kände jag mig trött i hela kroppen och fick jätteont i ryggen, och på något vänster fortplantade det sig uppåt så jag fick svår huvudvärk. Dagen efter kände jag mig dessutom hängig, och vipps så hade jag 38.5 graders feber. Låg och frös trots tjocktröja, täcke och två filtar, så syrran var gullig och cyklade och köpte glass till mig, haha.
 
I natt lyckades jag nästan inte sova någonting. Som värst var det mellan klockan två och fem då jag frös som bara den och dessutom hade kramp i ryggen. Just nu känns det något bättre men det kan å andra sidan bero på att jag tog en febertablett i morse. Men jag ska inte klaga allt för mycket utan istället vara glad att jag blev sjuk just nu och inte om en vecka, då det äntligen är dags för ridläger i Estland!
Upp