Måndag.

Tror jag hittat mitt nya favoritställe, haha!
Nä, så är det inte riktigt, men man skulle kunna tro. Promenerade upp till Gerdahallen direkt efter skolan idag och började med 2 km på löpbandet (i väntan på en ledig crosstrainer), och körde sedan 5 km crosstrainer i högt tempo. Nöjde mig med det så tog sedan bussen hem.
 
Har btw träningsvärk i magen idag från gårdagens träning!! Inte haft den känslan på så länge jag kan minnas. Nästan trott att min mage varit resistent mot träningsvärk. Maskinerna jag körde igår måste kommit åt någon ny muskelgrupp, vilket känns asgött haha!
 

Fullspäckad helg.

I fredags lämnade jag inte skolbänken förrän klockan 5 då jag satt och skrev prov. Efter det skyndade jag hem för att byta om och äta innan jag tog tåget till Helsingborg där jag träffade Linnea. Vi såg Everest på bio och var sedan bara hemma och chillade resten av kvällen/natten.
 
I går lämnade jag Linnea på eftermiddagen för att åka till Lund och träffa Tova och Amanda. Vi var hos Tova och beställde pizza, bakade cheesecake och hade full rulle som vanligt. Senare på kvällen kom även Alfred och då blev det Just Dance, Singstar och Guitar Hero. Sjukt goa människor!
 
Idag har jag bland annat hjälp mamma i trädgården. Var nästan skönt med lite trädgårdsarbete idag då det är helt strålande väder. Därmed blev det även middag i trädgården. Kanske sista middagen ute för i år?
 
Kvällen har bjudit på en timmes Afropowerdance på Gerda och sedan lite gym på det. Är nu helt slut efter en intensiv helg så ska snart hoppa i säng, men först ska jag ta itu med några fysikuppgifter. God natt!
 
 

Rest in Peace, Stigge.

 
Tänkte nu berätta för er vad det var jag syftade på förra veckan när jag skrev att jag var både nedstämd och förvirrad. Det hände nämligen en grej som tog ganska hårt på mig.
 
Stigge, som stått i stallet där vi har våra hästar och som jag hjälp till och rida sedan ett år tillbaka, gick bort i måndags natt. Han blev akut sjuk och var tvungen att avlivas inom bara några timmar. Allt gick så himla fort, och det är verkligen jättehemskt. Han blev bara 9 år. Dagen efter insjuknade ännu en häst i stallet i samma symtom som Stigge. I det läget blev såklart jag och min familj oroliga för att det skulle drabba även våra hästar.

Nu har det gått en vecka och våra hästar har ännu inte visat några symtom, vilket är mycket posivit! Vad som där emot är bekymrande är att veterinärerna fortfarande inte vet vad det är för sjukdom, och att Elvis som fortfarande står och är sjuk, därmed inte kan få rätt medicin. Och då det med stor sannolikhet är ett bakteriellt virus som sprids väldigt lätt mellan djuren, är det viktigt att våra hästar inte kommer i kontakt med något smittsamt. Därmed är de flyttade till ett annat stall.
 
Håller tummarna att detta får ett slut snart. Känns verkligen inte kul att det ska va såhär! Tänker även mycket på Stigge och hoppas han har det bra där uppe. Älskade häst.
Upp